Se vores oversigt her:

Norsk selvangivelse

Hjælp med selvangivelser til Skatteetaten. Vi hjælper med standardfradrag, pendlerfradrag, kost & logi, småfornødenheder, samt dobbelt husførelse, børnepenge/underholdsbidrag, forældrefradrag. Vi sørger for, du får alle de fradrag, du har ret til og korrekt angivelse af din norske indkomst, samt angivelse af udenlandsk indkomst på den danske selvangivelse

eller

Dansk selvangivelse

Hjælp med selvangivelser til dansk Skat. Vi hjælper med standardfradrag, pendlerfradrag, kost & logi, småfornødenheder, sømandsfradrag, udenlandske indtægter fra andre lande end Norge samt dobbelt husførelse, børnepenge/underholdsbidrag, forældrefradrag. Vi sørger for, du får alle de fradrag, du har ret til og korrekt angivelse af din danske indkomst.

​Den udvidede udgave (anbefales)

Den udvidede udgave indeholder hjælp med selvangivelser hos både SKAT og Skatteetaten. Vi hjælper med standardfradrag, pendlerfradrag, danske rentefradrag, kost & logi, småfornødenheder, samt dobbelt husførsel, børnepenge/underholdsbidrag, forældrefradrag. Vi sørger for, at du får alle de fradrag, du har ret til og korrekt angivelse af din norske indkomst. I denne pris er der også skatterådgivning og mulighed for, at få svar på spørgsmål mht. ophold og arbejde i Norge et år frem fra fakturerings dato. Du får tjekket, at dit mindstefradrag er korrekt, og du har mulighed for at sende din norske årsopgørelse (skatteoppgjøret) til os for en gennemgang.

I denne pris er der også skatterådgivning og mulighed for at få svar på spørgsmål mht. ophold og arbejde i Norge et år frem. Du får tjekket, at dit mindstefradrag er korrekt, og du har mulighed for at sende din norske årsopgørelse (skatteoppgjøret) til os for en gennemgang.

Servicen indeholder både den danske og norske selvangivelse udfyldt korrekt med alle fradrag, men ikke hjælp med forskudsregistrering, udarbejdelser af svarskrivelser til Skatteetaten/SKAT og hjælp med trygdefritagelse.

Rådgivning i forbindelse med flytning eller ophold i Norge

For klienter med spørgsmål vedr. norske og danske skatteforhold, kan vi hjælpe dig med at få et hurtigt overblik over reglerne, så du på forhånd ved hvordan din skattesituation for det kommende år ser ud, samt beregning af fradrag vedr. den norske indkomst og pendlerudgifter. Vi kan også give kvalificeret feedback vedr. valg af dansk eller norsk kontrakt.

Udarbejdelse af regnskab for udlejningsejendomme m.v.

Har du udlejningsejendomme, sommerhus til udlejning eller har du lavet forældrekøb, så udarbejder vi dit skatteregnskab.

​​Vi hjælper gerne med andre opgaver som:

  • Tidligere selvangivelser.

  • ​Klager ved fejlagtige ansættelser fra Skat og Skatteetaten.

  • Problemer med for meget betalt AM eller trygde.

  • Trygdefritagelse i Norge eller AM-fritagelse i Danmark.

  • Fastsættelse at skattemæssigt hjemsted, fast driftssted.

  • Sondring mellem lønmodtager og selvstændig.

  • Virksomhedsregnskaber.

  • Rådgivning.


​Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for hjælp med andre opgaver.

Firmaoplysninger​

Revisor Sven Ankerstjerne

CVR: ​38976958

Adresseoplysninger​

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 22 43 13

E-mail: sven@s-ankerstjerne.dk